247 Express Taxi


Bierkade 2 2512 AA 's-Gravenhage
070 260 1445 Klik om te bellen

Over 247 Express Taxi

Express Taxi is een familiebedrijf met ruim 10 jaar ervaring en persoonlijke service tijdens uw reservering en taxirit. Taxivervoer in Den Haag, lange afstand taxi en luchthavenvervoer van en naar  Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf Airport tegen vaste, aantrekkelijke tarieven met ‘korting’ oplopend van 10 tot 50% tegenover het landelijke taxitarief. Neem direct contact op.

Wij rijden alleen op afspraak en rijden géén horecavervoer (carnaval, dancefeesten, Koningsdag en oud op nieuw).

Express Taxi vervoert jaarlijks duizenden passagiers. Wij doen er alles aan om u goed van dienst te zijn.

Express Taxi gaat daarbij voor optimale dienstverlening. iedere vraag, klacht of suggestie zien wij als een kans voor verbetering.

Vervoer van en naar Schiphol is onze specialiteit. Iedere maand vervoeren wij honderden reizigers van en naar luchthavens in het hele land (en zelfs daarbuiten!).

In ongeveer 30 tot 40 minuten brengen we jou en je medereizigers met de taxi van Den Haag naar Schiphol. Als je veel bagage bij je hebt, kan je een stationwagen of taxibusje bestellen.

Wij bieden aantrekkelijke tarieven voor een taxi van Den Haag naar Schiphol; voor de prijs hoef je het dus niet te laten!

Vanuit het hele land reis je goedkoop naar Schiphol met Express Taxi. Bereken de kosten voor je taxi gemakkelijk met de bestelmodule en ervaar onze Schiphol Taxi Service zelf!

Foto's

Onze locatie

247 Express Taxi


Bierkade 2 2512 AA 's-Gravenhage
070 260 1445 Klik om te bellen