Milieu gaat voor kostenbesparingen!

NOORDWIJK – Al meer dan tien jaar houdt Brouwer’s Tours zich actief bezig met milieuvriendelijke maatregelen om de wereld een flink stuk te helpen verdedigen. Des te opvallender is het dan ook dat directeur John Brouwer pas een half jaar geleden voor het eerst hoorde van de term “Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen” (MVO). NOORDWIJK – Al meer dan tien jaar houdt Brouwer’s Tours zich actief bezig met milieuvriendelijke maatregelen om de wereld een flink stuk te helpen verdedigen. Des te opvallender is het dan ook dat directeur John Brouwer pas een half jaar geleden voor het eerst hoorde van de term “Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen” (MVO).

Het vervoersbedrijf praat immers niet over milieu- en maatschappijvriendelijk ondernemen; de onderneming doet het gewoon. “We adviseren alle ondernemers om van start te gaan, zodat onze kinderen ook nog van deze planeet kunnen genieten.”

Zeer bekend is Taxi Brouwer in zowel binnen- als buitenland. Dat komt mede door de verschillende soorten dienstverlening die dit familiebedrijf uitvoert, variërend van personenvervoer van 1 tot 1000 personen, taxivervoer en touringcarvervoer. Daarnaast is de onderneming touroperator. Brouwer informeert: “Wij verzorgen groepsvervoer, luxevervoer, zakelijke reizen en personenvervoer op maat. Of het nu gaat om een rolstoelgebruiker van A naar B te brengen, of voor iemand volledige begeleiding te verzorgen. Onze werkwijze is tot in de details uitgewerkt. Zo zijn al onze standaard luxe taxi’s en touringcars blauwgekleurd en onze exclusieve touringcars en taxi’s hebben de zwarte kleur.”

Op June 3, 2010