Artikel afbeelding

Taxi Buijtels Bergeijk

Wij zijn een jong en klein familie bedrijf , waar Kwaliteit-Service en Betrouwbaarheid nog hoog in het vaandel staat, dus meer dan alleen vervoer.

Wij zijn werkzaam in de regio De Kempen, Eindhoven - Reusel - Valkenswaard en Groot Bergeijk en omtrek.

We doen Personen vervoer - Groeps vervoer - Luchthaven Vervoer - Straat taxi en verder alles wat met goed/betrouwbaar en eerlijk vervoer te maken heeft, en dat 7 dagen in de week voor onze sluitings tijden kijk op de web-site en/of facebook tijden daar buiten kunnen natuurlijk altijd in overleg .(spoedgevallen zoals dokter en ziekenhuis daargelaten)

Voor Luchthaven vervoer naar de div. luchthavens in binnen en buitenland bieden we aan tegen speciale tarieven vanaf Bergeijk, daar buiten in overleg.

Mocht u nog vragen en/of info willen en natuurlijk ook belangrijk eventueel sugesties dan verwijs ik u naar onze web-site www.taxibuijtels.nl ook kunt u bellen 06-39603090 of mailen naar info@taxibuijtels.nl

Voor een eventueele rit prijs indicatie kunt u ook terecht op onze web-site (zie Rit berekenen) zodat u van te voren weet waar u aan toe bent en nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.(en natuurlijk rijden we altijd de kortste route0.

Wij van Team Taxi Buijtels staan u graag te woord en staan graag voor u klaar of het nu gaat om grote ritten en/of kleine ritten.

Met Vriendelijke Groet Frank en Karin Buijtels.

Op January 21, 2018