Taxi Tilburg

Taxi Tilburg  

Taxi 24uur Tilburg

Taxi 24uur Tilburg is het taxibedrijf van Tilburg. Wij verzorgen al jaren taxi ritten in omgeving van Tilburg, Dongen, Goirle en taxiritten van en naar de luchthavens Eindhoven & Schiphol, maar ook naar België & Luxemburg. Taxi 24uur Tilburg is één van de grootste en bekendste taxibedrijven in Tilburg en omgeving. Ons wagenpark vol met luxe taxi’s in Tilburg zorgen voor een uiterst comfortabel gevoel en ontspanning. Ons bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in groepsvervoer, personenvervoer & zakelijk vervoer.

Onze taxi diensten kenmerken zich door, professionele opgeleide chauffeurs, onze luxe wagenpark en het feit dan we 24/7 beschikbaar zijn. Hiernaast hanteren we vaste tarieven. U weet dus altijd van tevoren waar u aan toe bent. Ook voor betalingen zijn wij van alle gemakken voorzien.

U kunt telefonisch, per WhatsApp of direct via de website boeken. U kunt op verschillende manieren betalen voor uw taxi. Direct afrekenen bij het boeken is het makkelijkst; U heeft er dan geen omkijken meer naar. Uiteraard is het ook mogelijk om ter plekke in de taxi te betalen. Dit kan contant, met pin of met uw creditcard. Taxi Tilburg tot uw dienst.

Op December 13, 2018