De taxi van Tilburg: Stadstaxi Tilburg

Stadstaxi Tilburg is een taxibedrijf in omgeving Tilburg – regio Midden-Brabant. Stadstaxi Tilburg is er voor u, om u op tijd, veilig, comfortabel en met veel zorg naar uw locatie te brengen! Onze gediplomeerde chauffeurs beschikken over een groot adressen kennis. Onze passagiers komen boven alles, met goede zorg en aandacht voor de passagiers wordt u naar uw gewenst locatie gebracht. Onze auto’s zijn luxe en van goede kwaliteit, wat u garandeert van een comfortabele reis. Taxi Tilburg staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 013 – 234 0 432 Wij kunnen als Taxi Tilburg u vooral garanderen dat we altijd op tijd zijn, want voor Taxi Tilburg is de tevredenheid van de klant het belangrijkst.

Kwaliteit is ons doel!

Stadstaxi Tilburg is al jaren een begrip in Tilburg en houd zich bezig met hoogwaardige vervoersdiensten en taxiservice. Ons bedrijf is de laatste 15 jaar in handen van de tweede generatie en druk bezig met verdere professionalisering.

We kunnen als Stadstaxi Tilburg u vooral garanderen dat we altijd op tijd zijn, want voor Taxi Tilburg is de tevredenheid van de klant het belangrijkst. Stadstaxi Tilburg biedt verschillende diensten, zoals zakelijk vervoer, groepsvervoer, leerlingenvervoer, bob-service en airport service.

De betrokkenheid bij ons bedrijf zorgt bij alle medewerkers voor een uiterst betrouwbare, flexibele en bovenal klantvriendelijke manier van werken. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan scholing en arbeidsomstandigheden van medewerkers van ons taxibedrijf. Ondernemen gaat bij ons gepaard met een maatschappelijk verantwoorde visie

Voor Stadstaxi Tilburg zijn kwaliteit, veiligheid en milieu absolute ondernemingsprioriteiten van ons taxibedrijf. Kwaliteit wordt gezien als het voldoen aan de wensen van de cliënt, inclusief alle wettelijke voorschriften, binnen een praktische en efficiënte organisatie met goed vormgegeven processen.

  • Al meer dan 15 jaar ervaring in taxibranche
  • Grote wagenpark met diverse merken en luxueuze voertuigen
  • Professionele medewerkers en gecertificeerde chauffeurs
  • Uitstekende reviews en veel terugkerende klanten Stadstaxitilburg.nl +31132340432

Op November 5, 2020