Artikel afbeelding

Taxi Tilburg Topland

Welkom bij Taxi topland

Met ons ruime, up-to-date wagenpark staan wij 24/7 voor U klaar. Of het nu gaat om regionaal of internationaal vervoer, individueel of in groep, ziekenvervoer of regulier vervoer. Taxi Topland biedt u een op maat gemaakte oplossing!
Taxi Topland Tilburg biedt scherp geprijsde tarieven en een uitstekende service. Waar mensen op kunnen rekenen en waarbij men kan terugkijken op een taxirit zoals deze bedoel is, namelijk: snel, comfortabel, veilig en een service waar men met plezier aan terugdenkt.

Wij bieden alles, plus net dat beetje extra

Zo kunt u bij ons terecht voor elk soort taxivervoer, hetzij voor een privé taxi, zakelijk vervoer, groepsvervoer en ook airport service naar alle luchthavens binnen Nederland, België en Duitsland. Onze taxichauffeurs beschikken allemaal over jarenlange ervaring en naast dat ze in Tilburg en de omliggende plaatsen als hun eigen broekzak kennen, beschikken wij over alle benodigde vergunningen.
Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met representatieve en nette wagens en taxibusjes, zodat, ongeacht uw wensen, wij altijd comfortabel vervoer kunnen garanderen.

Duurzaamheid met Taxi Topland Tilburg

Verbeter de wereld, begint bij jezelf. Taxi Topland Tilburg staat midden in de samenleving en maakt actief werk van een miliebeweuste bedrijfsvoering. Om de leefbaarheid te verbeteren, investeren we in duurzaam en kostenefficiënt personenvervoer. Meer en meer maken we gebruik van voertuigen op schone alternatieve brandstoffen en aandrijvingen. Met de geleidelijke verduurzaming van onze wagenpark, dragen we actief een steentje bij aan een schonere en groene wereld.

Taxi Keurmerk Tilburg (TKT)

Voor straattaxivervoer is Taxi Tilburg Topland aangesloten bij Taxi Keurmerk Tilburg (TKT). Vanaf 1 juli 2019 rijden straattaxi’s in Tilburg enkel nog met een taxivergunning. Deze vergunning bewijst dat de chauffeur voldoet aan het taxikeurmerk. Het keurmerk is een initatief van de Tilburgse taxibranche en de gemeente. Chauffeurs die de weg kennen, die geen korte ritten weigeren, die werken met vaste prijzen en representatief zijn. Zaken bijdragen aan een gastvrij Tilburg en betrouwbaar taxivervoer voor klanten.

 

Op January 6, 2022