Autax


van Ruisdaelstraat 3 7731 SW Ommen
0529 - 452500 Klik om te bellen

Over Autax

Regulier taxivervoer van Autax
Naast het taxivervoer in opdracht van Alarmcentrales, vervoert Autax ook en vooral de mensen in de omgeving van Ommen. Men moet hierbij denken aan straattaxi vervoer, schipholvervoer en in beperkte mate aan schoolvervoer.

taxibord autaxToerisme in Ommen
De regio Ommen is zeer toeristisch en kent vele vormen van overnachtingen, zoals hotels, bungalowparken, bed & breakfasts en campings, waaronder enkele die al meerdere malen zijn uitgeroepen tot “beste camping van het jaar” in Nederland en internationaal. Ook het Attractiepark Slagharen en het Avonturenpark Hellendoorn zijn in de omgeving gevestigd.

Hierdoor is Ommen volgens de VVV de laatste jaren de gemeente in Nederland met de meeste toeristische overnachtingen. Het is een drukke toeristische regio waar van alles te doen is. Bij de receptiebalie van de campings, bungalowparken en hotels, kent en waardeert men ons. Voor alle inwoners in deze regio en alle mensen die op bezoek zijn, staat Autax en haar medewerkers voor u klaar om te helpen waar mogelijk. Autax verzorgt al enige tijd geen Horecavervoer meer, maar voor het reguliere taxivervoer kunt u ons bellen tot 0:00 uur s’ avonds.

Taxi naar de luchthaven

Om het nog gemakkelijker te maken, bieden wij ook een luchthavenservice aan. Deze service zorgt er voor dat u veilig en geheel zonder zorgen naar de door u gewenste luchthaven word gebracht en weer wordt opgehaald. Zo kunt u uw vakantie of zakenreis starten zonder enige vorm van stress. U wordt zonder tussenstops, rechtstreeks naar Schiphol gebracht. Wilt u gebruik maken van deze handige luchthaventaxi dan kunt u vandaag nog contact opnemen met 0529-452500.

Autax in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Limousine vervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

Autax


van Ruisdaelstraat 3 7731 SW Ommen
0529 - 452500 Klik om te bellen