sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zangvogelweg 209
    3815 DE Amersfoort
  • 0684406584
  • Website

Taxi Amersfoort - Budgettax

Budgettax brengt u goedkoop en veilig van A naar B voor een vaste prijs!

Budgettax is gevestigd in Amersfoort en kan u daarom goedkoop vervoer aanbieden in Eemland, het Gooi, Heuvelrug en omliggende streken. Wij staan voor u klaar en adviseren u graag bij uw benodigde vervoer op maat. Wij hanteren vaste lage prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld als u bijvoorbeeld in de file komt te staan met de taxi. Wij hanteren voor u een all-in vaste lage prijs, daardoor weet u meteen wat de kosten voor aanvang van uw rit zijn.

Door jarenlange ervaring in het persoonsvervoer is Budgettax de echte specialist in het bieden van goedkoop en veilig vervoer op maat. Onze ervaren chauffeurs staan voor u klaar in de regio Amersfoort, Bunschoten, Baarn, Hilversum, Soest,Soesterberg, Zeist, Leusden, Woudenberg, Eemdijk, Nijkerk,Scherpenzeel en Barneveld. Tevens bieden wij vervoer van en naar alle luchthavens binnen Nederland, België en Duitsland voor een vaste lage prijs.

Wij willen dat onze klanten nooit teveel betalen, daarom hanteert Budgettax een laagste prijsgarantie voor kwalitatief hoogwaardig vervoer.