BTS


beurtschipperstraat 92 3194 DK Hoogvliet
010 261 3900 Klik om te bellen

Over BTS

Taxi's zijn er genoeg in Nederland. Maar niet iedere taxi, of beter gezegd, taxi-chauffeur, is in staat te voldoen aan de eisen van de zakelijke gast. Ja, wij praten over onze gasten in plaats van klanten.

Ook verzorgen wij complete crew-services. Aankomsten, VISUM-afhandeling, hotels boeken, doktersbezoeken, ISPS aanmeldingen etc.

Een zakelijke rookvrije auto, uitgerust met alle denkbare moderne opties en voorzien van een 220-volt aansluiting voor de laptop of reguliere netstroom telefoonlader en een meertalige chauffeur gekleed in kostuum met das, met de benodigde ervaring en kennis van het wegennet. Dat is reizen met BTS.

BTS opereert vanuit Rotterdam, Amsterdam en Den Haag en is gespecialiseerd in personenvervoer in het zakelijke segment in heel Nederland. Kijk rustig rond op onze website. Indien U vragen heeft, horen wij het graag. Telefonisch of via E-Mail.

Uiteraard kunt middels E-mail reserveren of gebruik maken van ons reserverings-formulier. Eerst een prijsopgave? Gebruik de QUOTE button op deze pagina. U ontvangt altijd (binnen 4 uur) een bevestiging per E-mail, wat Uw reservering definitief maakt.

Business travel solutions

Foto's

BTS in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Crew support
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

BTS


beurtschipperstraat 92 3194 DK Hoogvliet
010 261 3900 Klik om te bellen