BTS


Koperhoek 132 3162 LA Rhoon

Over BTS

EXCLUSIEVE SERVICE
U bent op zoek naar professioneel vervoer voor uzelf of uw gasten. Wat Uw wensen ook zijn, u kunt ervan verzekerd zijn dat BTS uw vervoer regelt op een zakelijke manier waarbij tijdsprecisie, comfort en veiligheid van het allergrootste belang zijn en aandacht voor de gast voorop staat.
Geen 'straat taxi' maar een luxe vervoerder gespecialiseerd in het zakelijke segment, die garandeert dat zowel chauffeur als voertuig afgestemd zijn op de wensen van de zakelijke reiziger. Uiteraard kunnen wij alle opdrachten op rekening uitvoeren. Of het nu gaat om Directievervoer, Crew shuttles, Airport transfer Amsterdam Schiphol, Rotterdam Den Haag Airport of roadshows.

VLIEGVELD VERVOER
BTS voert Airport transfers uit vanaf alle vliegvelden zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Antwerpen en Brussel. Uiteraard ook vanaf alle treinstations en cruise terminals. Wij voeren desgewenst een professionele “Meet&Greet” uit. BTS volgt de aankomende vlucht gedurende 8 uren op eventuele wijzigingen zodat uw chauffeur altijd op tijd ter plaatse is. Parkeren is inbegrepen en u of uw gast wordt door de BTS chauffeur opgewacht met een persoonlijk naambord.

A-NAAR-B TRANSFERS
BTS verzorgt transfers vanaf elk adres naar welke bestemming dan ook. Tussen vergaderingen, transfers van of naar een vliegveld of cruise terminal, van een feest naar huis, BTS kan in alle vervoerswensen voorzien. Ook de boeking van uw accommodatie kunnen wij verzorgen.

CREW SERVICE
BTS gaat allereerst uit van een kwalitatieve vervoersoplossing waar vooral de veiligheid een hoge prioriteit heeft. De inzet van chauffeurs die uitsluitend worden ingezet om te voldoen aan uw vervoerswensen, draagt hier zeker aan bij.

Foto's

Business Travel Solutions

BTS in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Limousine vervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Trouwvervoer
Valet parking
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Nederland

Onze locatie

BTS


Koperhoek 132 3162 LA Rhoon