Businesstravel-mulder


Toontjesplaat 8 3453 SC De Meern

Over Businesstravel-mulder

Wat is Businesstravel-Mulder

Businesstravel-Mulder verzorgt onder meer privévervoer, luchthavenvervoer en touringcar vervoer. U heeft aan ons een betrouwbare partner die professioneel handelt en u flexibel kan helpen. Of u nou zoekt naar een luxe auto voor zakelijk vervoer of een busje om uw familie naar Schiphol te brengen, wij staan graag voor u klaar.

Wij beschikken onder meer over een Audi A6, Volvo S90, Mercedes E-klasse en Mercedes S-klasse. Ook hebben wij een touringcar die een gezelschap tot 58 personen inclusief chauffeur kan vervoeren. Voor zakelijke klanten is het daarnaast ook mogelijk om op rekening te rijden. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Ons bedrijf biedt u niet alleen ritten binnen regio Utrecht, wij zijn gespecialiseerd in vervoer naar verschillende luchthavens in binnen- en buitenland. Voor ritten van en naar luchthaven Schiphol hebben wij zelfs een aantal vaste prijzen samengesteld. Zo heeft u al een taxi vanuit bijvoorbeeld Breukelen of Maarssen naar Schiphol voor € 69 euro en kost vertrek vanaf Utrecht, Houten of Vianen naar Schiphol slechts € 75 euro. Alle prijzen zijn vaste tarieven voor maximaal vier personen. Als u een rit vanaf Schiphol wil boeken, dan kan dit uiteraard ook. Hiervoor wordt een toeslag van € 4 euro in rekening gebracht.

Wilt u een dagje uit met een groot gezelschap, bijvoorbeeld een schoolreisje of teamuitje? Vraagt u dan een offerte bij ons aan voor het huren van onze touringcar. Deze is van alle luxe voorzien en bevat onder meer climate control, een koelkast en meerdere stopcontacten. Desgewenst kunnen wij er zelf voor zorgen dat er warme of koude drankjes aanwezig zijn, zodat het u aan niks ontbreekt.

Waarom moet u voor ons kiezen?

U kiest voor Businesstravel-Mulder als u op zoekt bent naar een veelzijdig bedrijf dat op professionele wijze uw ritten uitvoert. Wij maken gebruik van luxe en comfortabele vetuigen met een recent bouwjaar. Hierin is onder meer sprake van voldoende beenruimte, navigatie en airconditioning. In alle voertuigen is zowel met de pinpas, contant en met creditcard te betalen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of tarieven, of bent u geïnteresseerd in een offerte? Neemt u dan contact met ons op, ook als het een dienst betreft die hierboven niet beschreven staat. In overleg is er namelijk veel mogelijk. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en u een passend voorstel doen.


 

Foto's

Audi e-tron 100% elektrische

Businesstravel-mulder in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Utrecht en omgeving

Onze locatie

Businesstravel-mulder


Toontjesplaat 8 3453 SC De Meern