De Gouden Koets, airportservices


Corry Brokkenstraat 2 2652 NH Berkel en Rodenrijs
010 458 7575 Klik om te bellen

Over De Gouden Koets, airportservices

Taxi De Gouden Koets is gespecialiseerd in personenvervoer met ervaren, representatieve chauffeurs die gecertificeerd, meertalig en uniform gekleed zijn. Voor zowel zakelijk als particulier vervoer. Wij zijn een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden u exclusief personenvervoer met een modern en perfect onderhouden wagenpark aan. Service en kwaliteit komen altijd op de eerste plaats. Door de combinatie van een recent en luxe wagenpark met ervaren chauffeurs bedienen wij al meer dan 40 jaar onze tevreden klanten.

U wordt vervoert als een vorst en niet alleen op de derde dinsdag in september. Bij ons rijdt De Gouden Koets het hele jaar. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verlenen wij een vorstelijke service.

Airport Services
DGK Airport Services heeft zich de afgelopen jaren sterk gespecialiseerd in vliegveld transfers. Voor de regio Haaglanden, Rijnmond, Delfland en het Westland. Wij zijn zowel uw taxi naar de luchthaven, als taxi vanaf de luchthaven. Niet alleen binnen Nederland maar ook elders in Europa staan wij voor u klaar.

Business Travel
Kwaliteit, perfectie, service en discretie zijn de sleutelwoorden die DGK-Business Travel tot een begrip in het V.I.P.- en directievervoer hebben gemaakt. De wagen, chauffeur en de route worden tot in detail voorbereid en verzorgd of eventueel naar uw eigen specifieke eisen en wensen uitgevoerd.

Roadshow vervoer
Bent u voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar Roadshow vervoer wat naar behoren is geregeld en wordt uitgevoerd door ervaren chauffeurs? Wij bieden een exclusieve roadshow service aan. Als u een dag vol met afspraken heeft staan op meerdere locaties, dan is het handig om het vervoer door één van onze chauffeurs te laten uitvoeren. U kunt zich dan concentreren op uw drukke schema of een rust moment pakken tussen uw afspraken door. Wat uw bestemming ook mag zijn, onze ervaren chauffeurs weten de weg feilloos te vinden. En hebben jarenlang ervaring op het gebied van Roadshow vervoer.

Betaalgemak
Naast het comfort en plezier wat u beleeft aan onze diensten bieden wij u ook betaalgemak aan. In al onze Gouden Koetsen kunt u betalen met contanten, pinpas, creditcard of contactloos met uw smart phone/watch. Veilig, makkelijk en vooral betrouwbaar.

Vorstelijk personenvervoer

Foto's

De Gouden Koets, airportservices in het kort

Diensten

Airportservice
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Lokaal / regionaal
Schiphol vervoer

Onze locatie

De Gouden Koets, airportservices


Corry Brokkenstraat 2 2652 NH Berkel en Rodenrijs
010 458 7575 Klik om te bellen