De Taxi Gigant


Tappersheul 32 3421 TM Oudewater
0348744069 Klik om te bellen

Over De Taxi Gigant

De Taxi Gigant is een jong en dynamisch bedrijf met een grote diversiteit aan diensten en gespecialiseerd in luchthaven vervoer.

Wij verzorgen dagelijks tientallen ritten van en naar Schiphol en andere luchthavens in Nederland en Europa. Wij bieden u 24 uur 7 dagen per week snelle en veilige service aan tegen een messcherpe prijs. Wat kost een taxi naar Schiphol? De antwoorden op deze vragen vindt u bij ons. Bij ons kunt u online of per telefoon een taxi boeken voor een vaste messcherpe prijs.

De Taxi Gigant brengt u direct van uw huis, hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van het Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of andere Europese Luchthavens tegen messcherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt. Dat wil zeggen u wordt rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd.

Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxi vervoer vanuit provincie Utrecht.

Voordelen
Uw vliegreis begint vanaf uw voordeur.Geen gesleep met koffers naar bus, tram of trein.Geen parkeerkosten op de luchthaven.Tarief geldt voor een enkele reisTarief is per taxi, niet per persoonU hoeft uw taxi niet te delen met anderen (dus geen deeltaxi)Geen risico van beschadiging en/of diefstal van uw auto.U wordt gebracht tot aan de vertrekhal en weer opgehaald voor de aankomsthal

Foto's

De Taxi Gigant in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Lokaal / regionaal

Onze locatie

De Taxi Gigant


Tappersheul 32 3421 TM Oudewater
0348744069 Klik om te bellen