Den Taxi


Zanglijster 3 1606 CN Venhuizen
0228 234 444 Klik om te bellen

Over Den Taxi

Den Taxi is een jong, servicegericht, representatief en bekwaam taxibedrijf die graag samenwerkt met u en andere taxibedrijven.

Zo is Den Taxi uw keuze van deur tot deur, 24/7 op tijd.

Een goed begin van uw vakantie of zakenreis begint al bij het vertrek van huis, kantoor, hotel of ander accommodaties. Ik verzorg dit vervoer graag voor u en uw zakenrelaties.

Een reis van of naar Schiphol zal niet ontbreken en is dan ook goed geregeld.

Straat Taxi

Als straat taxi rijd ik tussen diverse uitgaansgelegenheden tot even na sluitingstijden van cafe's, en evenementen in Hoorn, Drechterland, Stede Broec en Enkhuizen.

Tarieven (1 t/m 4 personen):

€ 3,36 Instap
€ 2,47 p/km
€ 0,41 p/min.

Maak gebruik van onze boekingsformulier om de prijzen van 2019 te gebruiken. U krijgt dan direct een offerte met een vaste prijs. Zo hebben file, verkeersomleidingen of overige onvoorziene omstandigheden geen invloed op de uiteindelijke ritprijs.

Vliegveld Transport

Gewoon goed geregeld. Als u net even wat meer gemak wilt, pakt u gewoon een taxi. Ga lekker zitten en laat de chauffeur het werk doen. Zo komt u ontspannen aan op uw bestemming.

Wanneer ik voor kom rijden, dan zal ik uw bagage netjes inladen en zorgen dat u veilig en netjes op tijd arriveert op uw gewenste vliegveld. Bij aankomst zal ik uw bagage netjes op een bagagekar laden. U hoeft enkel zelf even in te checken. Boek minimaal 24 uur van te voren om met korting te reizen.

Foto's

Den Taxi in samenwerking met Happy Days in Grootebroek

Den Taxi in het kort

Diensten

Airportservice
Leerlingenvervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Lokaal / regionaal

Onze locatie

Den Taxi


Zanglijster 3 1606 CN Venhuizen
0228 234 444 Klik om te bellen