LuchthavenExpress


Schijfmospad 3 1314 MG Almere
036 234 0233 Klik om te bellen

Over LuchthavenExpress

Uw betrouwbare Schipholtaxi

Boekt u uw taxi voor luchthavenvervoer bij LuchthavenExpress, dan hebt u een privéchauffeur tot uw beschikking. U hoeft uw taxi niet te delen, geen buslading met andere passagiers, maar gewoon de start van uw vakantie zoals u dat verdient, een privéchauffeur van uw voordeur tot aan de deur van de luchthaven.

Service, service en nog eens service

Naast de goedkoopste Schipholtaxi bieden wij onze klanten de beste service. Voordat we u ophalen sturen we een sms, zodat u weet dat wij eraankomen. Uw bagage wordt netjes voor u in de auto geplaatst zodat u rustig uw woning kunt afsluiten en na een prettige rit haalt de chauffeur een bagagetrolley voor u en laadt uw bagage op de trolley waarna hij u zal helpen met uitstappen en begeleiden naar de terminal.

Specialist in Luchthavenvervoer

Wij rijden alleen luchthavenvervoer. Daardoor zijn wij gespecialiseerd in het wegbrengen naar elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland, maar misschien nog wel belangrijker, het ophalen. 

En voor de prijs hoeft u het niet te laten

LuchthavenExpress hanteert de voordeligste tarieven. Bijvoorbeeld een privétaxi Almere Schiphol bieden wij al aan vanaf € 53,- tot maximaal 4 personen. Onze tarieven zijn voordeliger dan uw auto op Schiphol parkeren.

Bereken snel uw ritprijs online en boek direct uw goedkoopste taxi naar Schiphol.

Foto's

LuchthavenExpress

LuchthavenExpress in het kort

Diensten

Airportservice
Groepsvervoer
Schiphol taxi
Taxi Arnhem Schiphol
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Europa
Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

LuchthavenExpress


Schijfmospad 3 1314 MG Almere
036 234 0233 Klik om te bellen