Pretaxi


Chopinlaan 84 5653 EX Eindhoven
0402405060 Klik om te bellen

Over Pretaxi

Taxi Eindhoven van Pretaxi staat sinds jaar en dag voor u klaar om u veilig, comfortabel en op tijd naar uw bestemming te brengen. Bij ons kunt u voor alle soorten ritten terecht. Bijvoorbeeld wanneer u op familiebezoek in het nabijgelegen Oirschot wilt, of gewoon naar het dichtstbijzijnde treinstation. Maar ook als u op vakantie gaat en op tijd op Schiphol moet zijn, zijn wij de aangewezen partij.

Taxi Eindhoven brengt u naar alle luchthavens
Wie vanuit Eindhoven naar het vliegveld wil is bij Taxi Eindhoven aan het goede adres. Daarbij maakt het niet uit of u naar Zaventem in België wilt of bijvoorbeeld naar de zeer populaire luchthaven van Düsseldorf.

Onze chauffeurs halen u ruim op tijd op en zorgen ervoor dat u op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Geen haast, geen stress, maar gewoon op tijd inchecken en rustig afwachten tot uw vlucht vertrekt. Een goed begin van uw reis!

Vaste prijzen bij Taxi Eindhoven voor vervoer naar het vliegveld
Taxi Eindhoven brengt u naar elke luchthaven voor een vooraf afgesproken prijs. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen achteraf te staan. Files of ander oponthoud onderweg is namelijk niet van invloed op de afgesproken ritprijs.

Voordeliger uit met meerdere personen
Bestaat het gezelschap waarmee u naar het vliegveld gaat uit meer dan 4 personen? Dan bent u per persoon zeker voordeliger uit bij Taxi Eindhoven. U reist u dan niet alleen comfortabel en in stijl naar bijvoorbeeld Schiphol, maar ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs.

Groepsvervoer bij Taxi Eindhoven
Gezellig met een groep op stap voor een avondje uit of naar het vliegveld voor een gezamenlijke vakantie? Bel Taxi Eindhoven voor het vervoer, dan weet u zeker dat u comfortabel en tegen een scherpe prijs op uw bestemming aankomt. U kunt bij Taxi Eindhoven voor groepsvervoer van 4 tot maximaal 8 personen een ‘taxibusje Eindhoven’ reserveren. Zo bent u verzekerd van een scherpe prijs per persoon.

Gaat u op pad met meer dan 8 personen, dan kunnen wij u ook prima van dienst zijn. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gratis offerte. U zult zien dat deze kleine inspanning zeker loont!

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigingen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60
PRETAXI
 
Pretaxi Eindhoven is uw betrouwbare
vervoerder voor al het taxivervoer in
Eindhoven en omgeving.


Pretaxi scoort 4 uit 5 sterren op basis van 72 reviews
INFORMATIE
 
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Klachten
Gevonden voorwerpen
Vacatures
CONTACT
 
Adres :
Chopinlaan 84 5653
EX Eindhoven
KvK 52931986

Bel ons : +31 40240 5060
Mail ons : info@pretaxi.nl
© 2019 Pretaxi. All Rights Reserved

Foto's

Taxi Eindhoven en omgeving

Pretaxi in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxivervoer
Touringcarvervoer
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Europa
Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

Pretaxi


Chopinlaan 84 5653 EX Eindhoven
0402405060 Klik om te bellen