Radema Business Taxi


Amarilstoep 32 9403 SV Assen
0503182838 Klik om te bellen

Over Radema Business Taxi

Radema Business Taxi Service: uw zakentaxi in Groningen, Assen en wijde omgeving
Voor direct reserveren bel 050-3182838
Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi service in Groningen, Assen en/of wijde omgeving, dan bent u bij Radema Business Taxi aan het juiste adres. Met onze luxe VIP taxi’s en speciaal opgeleide (directie)chauffeurs is Radema Business Taxi onderscheidend van de reguliere taxi. Wij rijden o.a. voor bedrijven, overheid en instellingen, waarbij de mogelijkheid bestaat tot betaling achteraf middels elektronische facturatie.
Radema Business Taxi is een betrokken serviceverlener die alles in het werk stelt om zakelijk vervoer om te zetten in tijdwinst voor u, uw relaties en gasten.
De dienstverlening van Radema Business Taxi staat geheel in het teken van kwaliteit. Daarbij staan uw wensen uiteraard centraal. Samen met ons bespreekt u de beste oplossing voor uw vervoersvraag. Vanzelfsprekend wordt u of uw gast op tijd opgehaald. En natuurlijk arriveert u op tijd. Reistijd is bruikbare werktijd in het persoonlijk service concept van Radema Business Taxi. Uw wensen op het gebied van executive vervoer worden op maat ingevuld en waar nodig onmiddellijk bijgesteld.
Wagenpark & chauffeurs


Het wagenpark van Radema Business Taxi is omvangrijk genoeg om aan elke vraag te kunnen voldoen. Ons wagenpark bestaat uit Audi’s (A6 en A8L) en Mercedessen (S-klasse, E-klasse en Viano), allen van recente bouwjaren. Al onze auto’s zijn voorzien van gemakken voor de passagiers zoals extra leeslampjes, airconditioning, extra beenruimte en lederen bekleding. De chauffeurs van Radema Business Taxi zijn professionele directiechauffeurs die erop getraind zijn u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren.
Onze specialiteit is het kwalitatief hoogwaardig personenvervoer op de langere afstanden, maar ook voor een kortere rit zijn wij inzetbaar.
Kort samengevat: 3 goede redenen om Radema Business Taxi als uw vervoerspartner te kiezen:
Radema Business Taxi kent uw stad en streek. Zonder aarzelen, zonder omwegen. Trefzeker én veilig wordt u naar uw bestemming gereden. Bij Radema Business Taxi werken uitsluitend goed opgeleide en gecertificeerde (directie)chauffeurs.

Bij Radema Business Taxi bent u de gast. Radema Business Taxi helpt u beleefd en met plezier. Met persoonlijke aandacht, discretie en respect. En behulpzaam. Met Radema Business Taxi wordt taxi rijden weer stijlvol en plezierig.

Radema Business Taxi rijdt uitsluitend in goede, comfortabele, representatieve wagens. Perfect onderhouden auto’s van de premiummerken Audi (A6 en A8) en Mercedes.
Reserveer nu bij Radema Business Taxi en verzeker uzelf van een luxe en comfortabele VIP-taxi tegen een eerlijk tarief. Voor het reserveren van een taxirit mail naar info@radema.nl of bel 050 – 3182838 (kantooruren)

Radema Business Taxi in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Lokaal / regionaal

Onze locatie

Radema Business Taxi


Amarilstoep 32 9403 SV Assen
0503182838 Klik om te bellen