Regiotaxi Sittard-Geleen


Stationsstraat 2-7 6131 AZ Sittard
+31643848185 Klik om te bellen

Over Regiotaxi Sittard-Geleen

Wij zijn Regiotaxi Sittard-Geleen, al meer dan 7 jaar dé specialist op het gebied van persoons- en groepsvervoer. Wij bieden maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg waarbij veiligheid, kwaliteit, service en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Ons werkgebied is Sittard-Geleen, Limburg en ritten tot ver over de grens.

Waar uw reis u ook naar toe brengt, wij zorgen ervoor dat u veilig, op tijd en ontspannen aankomt op uw bestemming.

Wij zijn zeven jaar geleden gestart om een goede én betrouwbare taxiservice aan te bieden in de regio Limburg. Goedkope tarieven, vriendelijke service en een taxicentrale waar u op kunt vertrouwen. Na een taxirit met ons zult u terugdenken aan een taxirit zoals die bedoeld is: snel, veilig, comfortabel en een service waar men met veel plezier aan terugdenkt.

Zo beschikken onze chauffeurs over jarenlange ervaring én kennen zij Limburg en omliggende plaatsen als hun eigen broekzak. Daarnaast beschikken alle chauffeurs over alle benodigde vergunningen. Wij zijn dan ook bekend in de regio als dé taxi voor Sittard-Geleen, omstreken en Limburg. Maar wat wij nog meer belangrijk vinden is een plezierige taxirit voor onze klant.

Regiotaxi Sittard-Geleen staat bekend om nét dat stapje extra te zetten om u als klant de beste service te kunnen verlenen. Heeft u een speciaal verzoekje? Laat het ons weten!

Foto's

Taxi onderweg

Regiotaxi Sittard-Geleen in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Personenvervoer
Straattaxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Lokaal / regionaal

Onze locatie

Regiotaxi Sittard-Geleen


Stationsstraat 2-7 6131 AZ Sittard
+31643848185 Klik om te bellen