Rolstoelvervoer rotterdam


Tagoreplaats 230 3069 PE Rotterdam
0103145788 Klik om te bellen

Over Rolstoelvervoer rotterdam

Bent u niet in staat om alleen of met het openbaar vervoer te reizen? Of vindt u met het openbaar vervoer reizen niet erg prettig met een rolstoel? Dan bieden wij u graag hulp aan. Rolstoeltaxirotterdam is dé taxi specialist in rolstoelvervoer. Rolstoeltaxirotterdam is gevestigd in Rotterdam, waardoor wij volledig bekend zijn met de wegen in en rondom Rotterdam. Wij verzorgen ons taxivervoer overigens niet alleen in regio Rotterdam, maar door heel Nederland.

Comfortabel en veilig
Bij Rolstoeltaxi rotterdam wordt u verzekerd van een comfortabele en veilige taxirit naar uw gewenste bestemming. Ons taxivervoer brengt u veilig van deur tot deur waarbij u niet uit de rolstoel hoeft te komen. Wij bieden u persoonlijke aandacht waardoor u de taxiservice krijgt waar u ook recht op heeft. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal: we doen zoveel mogelijk ons best om aan uw wensen te voldoen.


Waarom rolstoeltaxi rotterdam? 
• U krijgt een privé vervoer
• Wij bieden comfortabele rolstoelen 
• 7 dagen p/week, 24 uur p/dag geopend!
• U kunt in de rolstoel blijven zitten
• De rolstoeltaxi’s zijn voorzien van een elektrische lift
• Overige gezelschap genoten kunnen gratis meerijden 
• Klantvriendelijk contact met de passagier(s)
• Er is een verlaagde instap ingebouwd


Het maakt niet uit of u nou een elektrische rolstoel, een scootmobiel of een andere vorm rolstoel heeft, wij beschikken over speciale aangepaste rolstoelbussen voor alle soorten en maten rolstoelen. Dankzij de juiste middelen, waaronder een speciale transportrolstoel en door de vastzetsystemen, elektrische lift en verlaagde instap van de taxibus wordt u op een aangename manier van A naar B gebracht.

Foto's

taxi rolstoel rotterdam

Rolstoelvervoer rotterdam in het kort

Diensten

Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Personenvervoer
Rolstoel vervoer
Taxivervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Nederland

Artikelen

Op zoek naar vervoer in een rolstoel?

Mobiliteit is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar wanneer u afhankelijk bent van een rolstoel of scootmobiel, dan kan het in sommige gevallen lastig zijn om vervoer op maat te krijgen. Rolstoelvervoer-rotterdam.nl...

Onze locatie

Rolstoelvervoer rotterdam


Tagoreplaats 230 3069 PE Rotterdam
0103145788 Klik om te bellen