Schipholtaxi-NL


Rudi Bloemgartensingel 14 1069 PR Amsterdam
085 004 1588 Klik om te bellen

Over Schipholtaxi-NL

OVER SCHIPHOL TAXI-NL


Schiphol Taxi verzorgt al 15 jaar taxi vervoer van en naar Schiphol. Met onze ervaring weten wij exact wat onze gasten willen : kwaliteit en een betrouwbare service.

Over SchipholTaxi-NL


SchipholTaxi is ruim 15 jaar een begrip in Nederland. Van een kleine taxionderneming met 1 auto en 1 chauffeur zijn we uitgegroeid tot een  taxiorganisatie met wel honderderde autos door heel Nederland. 

 
De klant staat bij  SchipholTaxi-NL centraal


Individueel personenvervoer is de meest kostbare en exclusieve vorm van personenvervoer over de weg en dient dan ook als zodanig behandeld te worden. Door de continue interactie met verschillende reizigers, proberen wij de wensen van deze reizigers te vertalen naar diverse voordelen en attributen, die voor onze klanten een toegevoegde waarde vormen.

 
Wat wil SchipholTaxi-NL

 
SchipholTaxi streeft naar service  die de verwachting van de klant overtreft. Reizigers verwachten over het algemeen een Mercedes Benz, een taxi die op tijd arriveert en een nette chauffeur die rustig rijdt. SchipholTaxi vindt dat deze voorwaarden minimaal de basis vormen, maar daarnaast zijn we bereid om een extra stap te nemen op het gebied van persoonlijke service. Op deze manier probeert SchipholTaxi-NL haar service kwalitatiever te positioneren.

Schipholvervoer met een glimlach

Foto's

Schipholtaxi-NL in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Taxi amsterdam
Taxi leiden en omstreken
Taxivervoer
Zakelijk vervoer

Verzorgingsgebied

Alphen aan den Rijn en omgeving en Leiden en omgeving
Amsterdam
Benelux
Europa
Lokaal / regionaal
Nederland
Utrecht en omgeving

Onze locatie

Schipholtaxi-NL


Rudi Bloemgartensingel 14 1069 PR Amsterdam
085 004 1588 Klik om te bellen