Stads Taxi Tilburg


Spoorlaan 35 5038 CB Tilburg
013-2340432 Klik om te bellen

Over Stads Taxi Tilburg

Stads TAXI TILBURG

Stadstaxi Tilburg is gespecialiseerd in personenvervoer en zakelijk vervoer op hoog niveau tegen bijzonder aantrekkelijke en vooral concurrerende tarieven. Al onze services zijn op maat te maken en uiteraard geheel naar uw wensen in te vullen. Zo beschikken we over een ruime wagenpark waaronder ook electrische taxi's. Voor al uw bestemmingen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij de Stadstaxi Tilburg. 

Voor onze chauffeurs is iedere passagier een kostbare klant. En dat merkt u! Of u nu gebruik maakt van onze voortreffelijke zakelijke diensten of als particulier. Stads Taxi Tilburg is er voor u, om u op tijd, veilig, comfortabel en met veel zorg naar uw locatie te brengen!

We kunnen u vooral garanderen dat we altijd op tijd zijn, want voor Stads Taxi Tilburg is de tevredenheid van de klant het belangrijkst. 

Kwaliteit is ons doel!


Stadstaxi Tilburg is al jaren een begrip in Tilburg en houd zich bezig met hoogwaardige vervoersdiensten en taxiservice. Ons bedrijf is de laatste 15 jaar in handen van de tweede generatie en druk bezig met verdere professionalisering.

We kunnen als Stadstaxi Tilburg u vooral garanderen dat we altijd op tijd zijn, want voor Taxi Tilburg is de tevredenheid van de klant het belangrijkst. Stadstaxi Tilburg biedt verschillende diensten, zoals zakelijk vervoer, groepsvervoer, leerlingenvervoer, bob-service en airport service.

De betrokkenheid bij ons bedrijf zorgt bij alle medewerkers voor een uiterst betrouwbare, flexibele en bovenal klantvriendelijke manier van werken. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan scholing en arbeidsomstandigheden van medewerkers van ons taxibedrijf. Ondernemen gaat bij ons gepaard met een maatschappelijk verantwoorde visie

Voor Stadstaxi Tilburg zijn kwaliteit, veiligheid en milieu absolute ondernemingsprioriteiten van ons taxibedrijf. Kwaliteit wordt gezien als het voldoen aan de wensen van de cliënt, inclusief alle wettelijke voorschriften, binnen een praktische en efficiënte organisatie met goed vormgegeven processen.

  • Al meer dan 15 jaar ervaring in taxibranche
  • Grote wagenpark met diverse merken en luxueuze voertuigen
  • Professionele medewerkers en gecertificeerde chauffeurs
  • Uitstekende reviews en veel terugkerende klanten

Stads Taxi Tilburg. Uw veiligheid, onze zorg!

stadstaxitilburg.nl

+31132340432

Foto's

Logo Taxi Tilburg

Stads Taxi Tilburg in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Limousine vervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxi tilburg
Taxivervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Europa
Lokaal / regionaal
Nederland

Artikelen

De taxi van Tilburg: Stadstaxi Tilburg

Stadstaxi Tilburg is een taxibedrijf in omgeving Tilburg – regio Midden-Brabant. Stadstaxi Tilburg is er voor u, om u op tijd, veilig, comfortabel en met veel zorg naar uw locatie te brengen! Onze...

Onze locatie

Stads Taxi Tilburg


Spoorlaan 35 5038 CB Tilburg
013-2340432 Klik om te bellen