Staxi, the fixed price taxi


IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam
020 705 8888 Klik om te bellen

Over Staxi, the fixed price taxi

Staxi, the fixed price taxi is een Nederlands taxibedrijf dat vaste prijzen hanteert bij elke reservering. Reserveer uw taxi online of download de Staxi App om dag en nacht een taxi te reserveren. Een van onze professionele en beleefde chauffeurs haalt u op tijd op en brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Bereken eenvoudig de all-in ritprijs met onze tariefcalculator of onze taxi app. 

Waarom een taxi bestellen bij Staxi?

Wanneer je een taxi bestelt bij Staxi, kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. De prijs staat vooraf vast.

Heb je snel een taxi nodig, of wil je een taxi regelen voor later? Je wordt altijd door een van onze nette chauffeurs veilig en snel naar je bestemming gebracht. Een taxi bestellen bij Staxi werkt dus super eenvoudig!

Goedkope taxi

Onze prijzen zijn misschien goedkoop; onze service is dat zeker niet! Wij passen de tarieven aan op basis van vraag en aanbod. Dat betekent dat je taxi nog goedkoper is als je tijdens daluren reist. Maar ook buiten de daluren zijn de kosten voor je gereserveerde taxi lager dan wanneer je een willekeurige taxi op straat aanhoudt. De chauffeur rijdt dan op de meter, waardoor je nooit precies weet wat je uiteindelijk moet betalen.

Taxi Amsterdam

Taxi Amsterdam nodig? Waar je ook bent in Amsterdam, wij halen je graag op. Bestel online of via de Staxi App een taxi van Staxi. Dan weet je zeker dat je niet voor financiële verrassingen komt te staan; de prijs staat vast bij het reserveren en verandert niet gedurende de rit.

Taxi naar Schiphol

Staxi is dé specialist voor alle taxivervoer van en naar Schiphol. Per maand vervoeren wij zo’n 60.000 reizigers met de taxi van en naar de luchthaven. Met onze ruime ervaring in taxivervoer van en naar Schiphol weet je zeker dat je goed zit in een Schipholtaxi van Staxi. En het mooie is: je krijgt bij ons altijd een vaste prijs vooraf!

Wil je een taxi naar Schiphol bestellen? Neem het zekere voor het onzekere en reserveer een Staxi! Niet alleen ben je dan verzekerd van een vaste prijs, je wordt ook nog eens vervoerd door een keurige, behulpzame chauffeur in een nette taxi. Bereken met het bestelformulier of de Staxi App de kosten voor een Schipholtaxi. Ook als je telefonisch of via WhatsApp je taxirit naar Schiphol bij ons regelt, krijg je een vaste prijs vooraf!

Staxi: Fixed price, no surprise

Foto's

Staxi, the fixed price taxi

Staxi, the fixed price taxi in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Rolstoel vervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxi amsterdam
Taxi Arnhem Schiphol
Taxi leiden en omstreken
Taxi tilburg
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Alphen aan den Rijn en omgeving en Leiden en omgeving
Amsterdam
Beverwijk, heemskerk
Groningen
Groningen, Drenthe en Friesland
Lokaal / regionaal
Maastricht
Nederland
Taxi Alkmaar, Taxi Bergen noord Holland, taxi Bergen aan zee , taxi Egmond aan zee , taxi Heiloo, taxi Egmond aan zee, Taxi Egmond binnen, taxi Heerhugwaard, taxi Broek op Langedijk.
Taxi arnhem
Taxi eindhoven
Taxi Nijmegen
Taxi utrecht
Utrecht en omgeving
Valkenburg

Certificeringen

TX

Onze locatie

Staxi, the fixed price taxi


IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam
020 705 8888 Klik om te bellen