Taxi 24 Uur Tilburg


Corellistraat 132 5049 EM Tilburg
+31644236688 Klik om te bellen

Over Taxi 24 Uur Tilburg

Taxi Tilburg

Taxi van Tilburg en Omgeving

Taxi 24 Uur Tilburg is een jong en dynamisch taxibedrijf met vriendelijke en ervaren chauffeurs. Onder andere beschikken wij ook over een wagenpark vol met luxe taxi’s. Wij zorgen voor een uiterst comfortabel gevoel en ontspanning. Ons bedrijf is voornamelijk gescpecialiceerd in groepsvervoer, vliegveld vervoer en zakelijk taxi vervoer. Taxi reserveren? Bekijk onze tarieven en reserveer snel online. Bovendien kunt u ook direct een taxi bestellen. Bel direct 0644236688.

Taxi service in de eerste Plaats!

Taxi op rekening voor bedrijven

Met al meer dan 10 jaar ervaring verzorgen wij airportservice enzakelijk taxivervoer in Tilburg en omgeving met vaste en aantrekkelijke tarieven. U kunt bij ons met pin, creditcard en contant betalen. Taxi 24 Uur Tilburg verzorgt het vervoer voor een aantal bedrijven in de regio Tilburg en omgeving. Wij rijden graag op rekening voor uw bedrijf of zakenrelaties. Maak kennis met onze service!

Airport taxi Tilburg,

voor een ontspannen begin van uw vliegreis

Een vliegreis is altijd en hele onderneming. Op tijd van huis om op tijd op de luchthaven te zijn. Stress van files onderweg en ‘hebben we nu echt alles bij ons, niets vergeten?’. U kunt zich een heleboel van die stress besparen door een airport taxi in Tilburg te reserveren. Dit kan al ruim van tevoren via het reserveringsformulier op onze website. Taxi 24 Uur Tilburg houdt in de gaten of uw vlucht op tijd of misschien met vertraging vertrekt en wij zorgen ervoor dat onze chauffeur op tijd bij u voorrijdt.

Boek direct een Airport taxi Tilburg!

Een luchthaven taxi is vervoer op maat

Het is een verschil of u alleen, samen met uw partner of met het hele gezin een airport taxi nodig heeft. Alle bagage moet natuurlijk ook gewoon mee kunnen. Geeft u dus bij uw reservering aan hoeveel personen er mee gaan en hoeveel bagage u heeft. Taxi 24 Uur Tilburg vervoert u met een taxi of taxibusje naar de luchthaven. U wordt zo dicht mogelijk bij de ingang afgezet en uiteraard wordt de bagage netjes voor u uitgeladen.
Naar welke luchthavens bestelt u een airport taxi?
Wij vervoeren u naar luchthavens in Nederland en daarbuiten. U kunt bij ons een airport taxi boeken voor onder meer de volgende vliegvelden:

Schiphol Airport Amsterdam
Eindhoven Airport
Brussels Airport
Düsseldorf International Airport
Rotterdam The Hague Airport
Maastricht Aachen Airport
Köln-Bonn Airport
Weeze Airport

Wij vervoeren u voor een vast tarief, u weet dus direct bij reservering hoeveel de rit u gaat kosten. U kunt een airport taxi bestellen in Tilburg, maar ook in omliggende gemeente zoals Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Gilze-Rijen.


Weer veilig thuis na uw vliegreis

Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor vervoer van de luchthaven terug naar huis. Wij houden uw vlucht voor u in de gaten. Als u vertraging heeft dan blijft de chauffeur natuurlijk op u wachten. Zodra u bent geland nemen wij contact met u op, geef dus bij reservering een mobiel telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. Zodra u de bagage heeft en door de douane bent staat uw taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Reserveer uw airport taxi via het reserveringsformulier of bel ons op telefoonnummer 0644236688. Houd er rekening mee dat wij uw reservering 3 uur voor vertrek moeten hebben ontvangen. Gaat uw vlucht onverhoopt niet door? Als u minimaal 3 uur voor vertrek afzegt worden er geen kosten in rekening gebracht.

Groepsvervoer met de Taxibus in Tilburg en Noord Brabant.

Groepsvervoer in Tilburg en omgeving. Taxi 24 Uur Tilburg is gespecialiseerd in groepsvervoer met onze luxe Mercedes taxibusjes word u van A naar B professioneel en veilig vervoert. Wij rijden vaak grote groepen van en naar Schiphol Airport en Eindhoven Airport. Groepsvervoer regelt u snel en makkelijk bij Taxi 24 Uur Tilburg en ook nog eens goedkoop. Wij beschikken over een luxe wagenpark met taxibusjes tot 8 personen.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor U klaar!

Tel: 0644236688

E-mail: taxi24uurtilburg@gmail.com

Foto's

Groepsvervoer in de regio Tilburg bestel direct uw Taxi Tilburg

Taxi 24 Uur Tilburg in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxi Loon op Zand
Taxi tilburg
Taxivervoer
Touringcarvervoer
Trouwvervoer
Valet parking
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Europa
Lokaal / regionaal
Nederland
Taxi Oisterwijk

Artikelen

Taxi Tilburg

Taxi Tilburg   Taxi 24uur Tilburg Taxi 24uur Tilburg is het taxibedrijf van Tilburg. Wij verzorgen al jaren taxi ritten in omgeving van Tilburg, Dongen, Goirle en taxiritten van en naar de luchthavens...

Onze locatie

Taxi 24 Uur Tilburg


Corellistraat 132 5049 EM Tilburg
+31644236688 Klik om te bellen