Taxi Arnhem Centrale


Adriaan paulenstraat 30 30 6833 LD Arnhem
0262606606 Klik om te bellen

Over Taxi Arnhem Centrale

Taxi Arnhem Centrale

Direct een goedkope taxi & Airportservice uit Arnhem? Taxi Arnhem Centrale staat 24/7 tot uw dienst. Bel direct: 026-2 606 606.

Het servicegebied van Taxi Arnhem Centrale reikt niet alleen tot in Arnhem. Al jaren zijn wij een goedkope taxiservice in de omgeving van deze mooie stad. Wilt u familiebezoek afleggen of naar het ziekenhuis om iemand te bezoeken? Kies voor dé taxi in Arnhem die u op een comfortabele manier vervoert. Onze chauffeurs kennen Arnhem en omgeving op hun duimpje. Geen vraag is te gek en voor alles vinden zij een oplossing. Ook als u na uw bezoek weer door Taxi Arnhem wilt worden opgehaald, is dat geen enkel probleem.

Tarieven

Als taxi Arnhem rekenen wij altijd zeer voordelige tariev
en, met tot wel 50% korting op luchthavenvervoer. Wanneer u verder buiten Arnhem wilt reizen, dan kunt u ook aanspraak op korting maken die wel kan oplopen tot maar liefst 50% korting op de ritprijs. U hoeft trouwens geen contant geld op zak te hebben, want bij ons betaalt u veilig en gemakkelijk met uw pinpas.

Vrijblijvende prijsopgave

 Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bel of mail ons gerust. Wij vertellen u alle mogelijkheden en staan u graag te woord:

Foto's

Taxi Arnhem Centrale in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Schiphol taxi
Taxi Arnhem Schiphol
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Lokaal / regionaal
Nederland
Taxi arnhem

Artikelen

Taxi Arnhem Centrale

Bent u op zoek naar een professionele taxidienst voor uw prive en of zakelijk vervoer? Taxi Arnhem Centrale brengt u en uw snel naar de plek van bestemming. Voor elke (spoed)opdracht leveren wij een oplossing...

Onze locatie

Taxi Arnhem Centrale


Adriaan paulenstraat 30 30 6833 LD Arnhem
0262606606 Klik om te bellen