Taxi Bestellen Utrecht


Amerikalaan 625 3526 VX Utrecht
030 744 02 33 Klik om te bellen

Over Taxi Bestellen Utrecht

Wij verzorgen u zakelijke en particuliere taxiritten in Utrecht en omgeving op maat. We rijden met allemaal ervaren chauffeurs die meerdere talen spreken. Bij ons kunt u nette, schone A-Merk auto's verwachten als u een taxi besteld. U zult dan snel en veilig naar uw bestemming gebracht worden.

Taxibestellenutrecht.nl biedt je niet alleen de grootste kwaliteit en comfort omtrent vervoer maar zijn tevens ook jou persoonlijke gids in Utrecht.

Van een avondje uit met vrienden of familie en daan naar huis, van of naar het vliegveld of groepsvervoer in binnen of buiten de stad, Taxibestellenutrecht.nl brengt u op een comfortabele en een snelle manier naar uw bestemming.

Met onze Schipholservice reist u snel en lux. Onnodig tijdverlies, zoeken naar een parkeerplaats en het sjouwen met uw koffers behoren vanaf nu tot het verleden. Wij staan voor u elke moment van de dag klaar om de vakantie op een onbezorgde vakantie te laten beginnen. Onze taxi's brengen u naar de verschillende luchthavens in binnen en het buitenland. Als u het prettig vind halen wij u weer op vanaf het vliegveld.

We kunnen het zeggen dat wij de goedkoopste taxibedrijf in de regio Utrecht zijn. Vergelijk simpelweg de prijzen en ook de service met andere taxibedrijven. U zult dan snel achterkomen dat wij de beste service voor scherpste prijzen aanbieden.

U krijgt bij ritten met langere afstanden van tevoren altijd een vaste prijsopgave.

Bij ons kies je zelf je favoriete betaalmiddel. Je kunt in onze taxi's contant, creditcard of met pin afrekenen.

Hiermee staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week ook tijdens feestdagen tot uw dienst.

Zijn er verder nog vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar de prijs van een rit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Contact gegevens:

Telefoon nummer:030 744 02 33

Email: info@taxibestellenutrecht.nl

Foto's

Taxi Bestellen Utrecht in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Limousine vervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxivervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Europa
Lokaal / regionaal
Taxi utrecht
Utrecht en omgeving

Onze locatie

Taxi Bestellen Utrecht


Amerikalaan 625 3526 VX Utrecht
030 744 02 33 Klik om te bellen