Taxi Blauw


Stuartstraat 76 1815 BV Alkmaar
0031722222222 Klik om te bellen

Over Taxi Blauw

Taxi Blauw Alkmaar is de meest betrouwbare taxi service van Alkmaar en omstreken maar verzorgd uiteraard ook taxivervoer in al haar randgemeenten. Met dagelijks meerdere taxi’s op de weg is er dan ook altijd wel een taxi binnen 15 minuten bij u in de buurt. Een taxi in Alkmaar bestellen is Taxi Blauw Alkmaar bellen.

Taxi Blauw Alkmaar hanteert het voordeligste metertarief van alle concullega in Alkmaar en omliggende gemeenten. Taxi Blauw biedt u ook online reserveren aan met voordelige taxi tarieven waardoor taxi gebruikelijk is voor ieder klant. Bij Taxi Blauw betaalt u dus nooit te veel.

U kunt in onze Taxi’s Betalen zoals u dit wenst. Door middel van contant bij de chauffeur/chauffeuse pinnen of creditcard in een van onze voertuigen, met een betalingsbewijs indien gewenst, Voor bedrijven en zakelijke klanten rijden wij ook op rekening met aan het eind van de maand een factuur die u van ons krijgt.

Taxi Blauw Alkmaar is gespecialiseerd in Privé Vervoer, Zakelijk Vervoer, Groepen Vervoer, Schiphol Vervoer, Luchthaven Vervoer, Scholieren Vervoer, Contract Vervoer, Exclusief Vervoer, Onze klanten Ervaren onze Ruime Wagenpark Als Zeer Comfortabel.

Taxi Blauw Alkmaar biedt u mogelijkheden om snel & veilig en voordelig uw taxi online te berekenen en te reserveren. U kunt natuurlijk ook altijd  24 uur 7 dagen in de week gewoon bellen naar                                 

072-22 222 22 (7x2)

Foto's

Taxi Blauw in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Limousine vervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Rolstoel vervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxivervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Europa
Lokaal / regionaal
Nederland
Taxi Alkmaar, Taxi Bergen noord Holland, taxi Bergen aan zee , taxi Egmond aan zee , taxi Heiloo, taxi Egmond aan zee, Taxi Egmond binnen, taxi Heerhugwaard, taxi Broek op Langedijk.

Onze locatie

Taxi Blauw


Stuartstraat 76 1815 BV Alkmaar
0031722222222 Klik om te bellen