Taxi Direct Zuid-Holland


Coenecoop 2-J7 2741 PG Waddinxveen

Over Taxi Direct Zuid-Holland

Taxi Direct Zuid-Holland is een dynamische vervoersbedrijf dat gestationeerd is in het Groene Hart.

Wij bieden luchthavenservice en taxiservice aan voor de hele regio van Zuid-Holland.

Kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en goede service staan bij onze diensten voorop en wij zijn er dan ook van overtuigd op alle vragen van vervoer een passend antwoord te kunnen bieden.

Wij gaan verder dan alleen het vervoeren van A naar B. Onze ervaren en gemotiveerde chauffeurs deelt u graag uit wat onze visie op de weg inhoudt. Verantwoord op de weg is de basis van ons werk. Daarnaast beschikken wij over vakbekwame medewerkers van wie u een professionele en servicegerichte houding kunt verwachten.

Voor vragen over onze diensten neem vrijblijvend contact met ons.

Wij rijden u naar alle luchthavens in binnen als buiten Nederland. Dit kan zijn luchthaven Schiphol of Dusseldorf Airport in Duitsland. Schiphol is het meest populaire bestemming in Nederland, maar eveneens ook Brussel Zaventem Airport. 
 
Wij streven naar een uiterst klanttevredenheid. Ons team bestaat uit gediplomeerde chauffeurs en medewerkers die met veel plezier ons service willen leveren. Tevens helpen zij u graag met de vragen over onze service. 

Wij bieden luchthaven service tegen een scherp concurrerende tarief aan. Deze tarieven zijn bedoeld voor een exclusieve taxi van uw deur tot aan de vertrekhal op de luchthaven.

Op deze site vind u de tarieven van uw woonplaats naar luchthaven Schiphol. Voor de tarieven naar de andere luchthavens kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 
Wij halen en brengen u 24 uur en 7 dagen in de week.

Foto's

Taxi Direct Zuid-Holland in het kort

Diensten

Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

Taxi Direct Zuid-Holland


Coenecoop 2-J7 2741 PG Waddinxveen