Taxi Ede Comfort


Gerard Doustraat 55 6717 MH Ede
0318 240 012 Klik om te bellen

Over Taxi Ede Comfort

TAXI EDE COMFORT, ALTIJD SNEL TER PLAATSE, 0318 240 012

Ons taxibedrijf is gevestigd in Ede. Wij rijden heel veel in en rondom Ede. Als u een taxi in Ede en omgeving nodig heeft kunnen wij er bijna altijd heel snel zijn, in sommige gevallen zelfs binnen 10 minuten. U belt en we zijn er snel, ons telefoonnummer is 0318 240 012.

Taxi Station Ede Wageningen
Station Ede-Wageningen is het grootste treinstation van Ede. Wilt u reizen naar de omliggende dorpen van Ede of toeristische plekken in de buurt van Ede dan komt u waarschijnlijk langs dit station. Sommige plekken zijn heel lastig te bereiken met het openbaar vervoer (bus bijv.). Dan is een keuze voor de taxi logisch, uw reistijd is veel korter, u reist comfortabeler en u weet zeker dat u snel op de plek komt waar u moet zijn. Wij kennen de omgeving heel goed. Uiteraard is een taxi duurder dan de bus maar gezien de voordelen van het reizen met een taxi t.o.v. het reizen met de bus is dit het meer dan waard! Wij zien u graag in onze taxi.

Taxi Veenendaal
Heeft u een taxi nodig van Veenendaal naar Ede of vice versa, wij staan klaar voor u. Veel mensen vanuit Veenendaal komen naar het Ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede, de heen en terug reis duurt met het openbaar vervoer erg lang, gezien de afstand. In de nachtelijke uren is er ook geen openbaar vervoer. Wij staan ook in de nachtelijke uren klaar voor u. Wilt u bijvoorbeeld met de taxi van Veenendaal naar het ziekenhuis in Ede, wij zijn u graag van dienst. Onze aanrijtijd naar Veenendaal is ongeveer 20 minuten. Onze aanrijtijd naar het Ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede bedraagt circa 7 minuten. Klanten zijn aangenaam verrast dat wij er zo snel kunnen zijn. Taxi Ede Comfort is u graag van dienst.

Foto's

Taxi Ede Comfort

Taxi Ede Comfort in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Ede

Onze locatie

Taxi Ede Comfort


Gerard Doustraat 55 6717 MH Ede
0318 240 012 Klik om te bellen