Taxi Leidse Sleutel


Schipholweg 1 2316 XB Leiden
06 33373691 Klik om te bellen

Over Taxi Leidse Sleutel

Taxi Leiden Schiphol

Taxi Leidse Sleutel specialiseert zich in het vervoer naar de luchthaven van Amsterdam, Schiphol. Desgewenst halen wij u ook op bij huis met koffer en al zodat u zonder zorgen op het vliegtuig kan stappen. Via onze website ( taxi-tls.nl ), kunt u reserveren voor heen en terugreis! Zoek gerust eens op Google of een andere zoekmachine naar ons als u in de buurt bent of als u een ritje nodig heeft.

Onstaansgeschiedenis en Plannen

Het bedrijf is ontstaan rond 2015 door een samenwerking met Taxi Leiden. Wij werken met verscheidene chauffeurs en meerdere auto's. Wij staan vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week klaar voor uw vervoerswensen. 24/7 Dat is ons streven. Wij zijn ook hard aan het werken aan een nieuwe mobiele vorm van centrale opereren binnen de branche. Hierbij worden de kosten ingeperkt waardoor uw ritjes nog voordeliger worden. Zo kunnen wij u ook van de beste service voorzien.

Taxi Leiden Feestdagen

Tijdens de Feestdagen geven wij live updates over de stand van het vervoer binnen de stad. Wij streven ernaar een 24/7, 365 per jaar service te bieden voor iedereen die dat nodig heeft. Wij kijken ernaar uit u te kunnen helpen.

Onderneming sinds 2015

Het mag misschien niet lang klinken maar wij zitten al in de branche sinds 2015 dus dat is vanaf heden (2022) alweer bijna 8! jaar... Wij zijn goed door de corona pandemie heengekomen en hebben hier veel ervaring mee opgedaan aan hoe klanten wensen vervoerd te worden. Wij doen echter geen zorgvervoer.

Taxi Leiden, Services

Taxi Leidse Sleutel biedt vele services waaronder:

  • Airport Service
  • Zakelijke Ritten
  • Groepsvervoer tot 7-8 personen per busje
  • Particuliere ritjes
  • Congress services
  • Stadstaxi
  • VIP drive, Very Important Person

Taxi Leiden Station

Wat onderscheid van de andere taxi bedrijven in Leiden is dat wij zeer persoonlijk werken waar dat nodig is en afstand houden waar dat nodig is. Wij kunnen allemaal uitstekend Engels waardoor internationaal vervoer, zeg naar het vliegveld, geen probleem is. Wij kunnen u altijd brengen of halen naar Leiden Centraal hier kunt u altijd verder reizen of naar ons vragen.

Foto's

Taxi Leidse Sleutel | Taxi Leiden Station

Onze locatie

Taxi Leidse Sleutel


Schipholweg 1 2316 XB Leiden
06 33373691 Klik om te bellen