Taxi Service 24 Leiden


Verdistraat 4 2324 KG Leiden

Over Taxi Service 24 Leiden

Taxi Service 24 Leiden is inmiddels bij velen een begrip in de regio Leiden. Wij staan 24 uur per dag klaar voor onze klanten. Wij garanderen u de comfort en veiligheid tijdens uw rit. Onze chauffeurs zijn service gericht en brengen u met een glimlach van A naar B. Bent u met een groter gezelschap? Geen enkel probleem, onze Taxi bussen staan voor u klaar.

Voor iedere rit hebben wij de geschikte chauffeur klaar, als het gaat om zorgvervoer rondom Leiden hebben wij 2 toppers met jaren lange ervaring in de zorg. TS24L staat voor net het stukje extra service.

Als u gebruik maakt van onze Aiport service begint uw vakantie al bij het overhandigen van de koffers aan onze chauffeurs. Wij zorgen ervoor dat u op tijd bij de juiste vertrek hal arriveert. Bij terugkomst verwelkomen wij u graag terug!

Heeft u een belangrijke klant of delegatie op bezoek en wilt u voor hoffelijk vervoer zorgen? Dit doet u uiteraard bij ons, wij gebruiken hiervoor de nieuwste auto's of taxibussen. Onze Chauffeurs zijn speciaal opgeleid om zakelijke klanten op de juiste manier te vervoeren.

Taxi Service 24 Leiden Snel, Betrouwbaar en Betaalbaar!

Taxi Service 24 Leiden Snel, Betrouwbaar en Betaalbaar

Taxi Service 24 Leiden in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Limousine vervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxi leiden en omstreken
Taxivervoer
Trouwvervoer
Uwv
Valet parking
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Alphen aan den Rijn en omgeving en Leiden en omgeving
Lokaal / regionaal
Nederland

Onze locatie

Taxi Service 24 Leiden


Verdistraat 4 2324 KG Leiden