Taxi Service Deen


Heemraadlaan 55 2352 RG Leiderdorp
085 047 0644 Klik om te bellen

Over Taxi Service Deen

TAXI BEDRIJF UIT LEIDEN  

Taxi Service Deen is het taxibedrijf uit Leiden en omgeving. Wij staan altijd klaar en vervoeren u graag van A naar B! Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden. Wij zijn uw taxi in Leiden en omgeving.

KIEZEN VOOR EEN TAXI LEIDEN?

Waarom kiezen voor een Taxi Leiden? Een taxi biedt een hoop voordelen, vergeleken met de auto of met de bus. Dus bent u nog niet zeker of u wel voor een taxi moet kiezen? Een taxi Leiden bied u op een snelle manier vervoer om u van A naar B te brengen.Daarnaast brengt een taxi je op de precieze locatie waar je naartoe moet. Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar vooral wanneer u op een drukke bestemming in een binnenstad wil zijn. Kunt u uw auto vaak niet zomaar kwijt. Bovendien kunnen parkeerkosten erg oplopen. In de binnenstad van onze stad Leiden kan parkeren op straat zelfs oplopen tot 2.20 tot 3 euro per uur.

TAXI RESERVEREN ONLINE

Uw vervoer in een paar klikken geregeld

Reserveer online een taxi. Makkelijk en snel. Vaste en voordelige tarieven. Vul uw gegevens in en klik op ‘Verzenden’. Dan weet u zeker dat uw vervoer vooraf goed geregeld is. 

Taxi Service Deen in het kort

Diensten

Airportservice
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Taxi amsterdam
Taxi leiden en omstreken
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Alphen aan den Rijn en omgeving en Leiden en omgeving
Amsterdam

Onze locatie

Taxi Service Deen


Heemraadlaan 55 2352 RG Leiderdorp
085 047 0644 Klik om te bellen