Taxi Service Michel


Merijntje Gijzenstraat 4 4906 EA Oosterhout
0630553579 Klik om te bellen

Over Taxi Service Michel

Wat is Taxi Michel?

Taxi Michel is een professioneel taxibedrijf, gespecialiseerd in alle mogelijke soorten personenvervoer. Wij zijn gevestigd in Oosterhout, maar werken in een grote straal rondom onze vestigingsplaats.

De kernwaarden van ons bedrijf zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid. Daarom bieden wij u zowel eerlijke tarieven, als goede service. Met andere woorden; wij zijn het taxibedrijf dat u zoekt!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij bieden uiteenlopende soorten personenvervoer aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Wilt u vervoerd worden naar een zakelijke afspraak? Bent u op zoek naar een straattaxi die u dezelfde dag nog kan ophalen? Wilt u na een avond stappen veilig thuisgebracht worden?  Gaat u binnenkort gebruikmaken van zorgvervoer? Voor al deze doeleinden kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken uiteraard over het TX-keurmerk.

Ook regelen wij uw betaling zeer gemakkelijk. In al onze auto’s kunt u zowel pinnen, als met creditcard betalen. Daarnaast is contante betaling uiteraard altijd mogelijk. Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u er ook voor kiezen om bij ons op rekening te rijden. Deze service komt goed van pas als u een zakelijk partner door ons wil laten ophalen, maar zelf de factuur wenst.

Ook kunnen wij vervoer naar diverse luchthavens verzorgen. Wij brengen u voor vaststaande prijzen naar één van de volgende luchthavens:

  • Schiphol
  • Brussel (Zaventem en Charleroi)
  • Weeze
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Düsseldorf

Bent u met meer dan vier personen of heeft u meer dan één bagagestuk per persoon? Ook hiervoor hanteren wij vaste prijzen. Bekijk de tabel met alle tarieven voor onze Airport Service op onze website.

Waarom kiest u voor Taxi Michel?

U kiest voor ons als u niet te veel wil betalen, maar wel goede service wil krijgen. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan, doordat wij gebruik maken van prijstabellen.

Of het nou luchthavenvoer, een zorgtaxi, straatritten of zakelijk vervoer betreft, Taxi Michel staat graag voor u klaar. Wilt u een tarief opvragen voor een bepaalde rit of wilt u eerst nog extra informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Foto's

Luxe voertuigen

Taxi Service Michel in het kort

Diensten

Airportservice
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Taxivervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Geheel Europa
Lokaal / regionaal

Onze locatie

Taxi Service Michel


Merijntje Gijzenstraat 4 4906 EA Oosterhout
0630553579 Klik om te bellen