Taxi utrecht vip


Parijsboulevard 209 3541 CS Utrecht
030 227 0039 Klik om te bellen

Over Taxi utrecht vip

Taxi Utrecht Vip is een jong, dynamisch taxibedrijf voor de regio Utrecht met een frisse en nieuwe aanpak. U bent bij ons in goede handen en wij vervoeren u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Wij leveren snelle en betrouwbare service waarbij u en uw noden als klant altijd voorop staan. Daarbij hanteren wij eerlijke en scherpe prijzen.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Bij Taxi Utrecht Vip kunt u terecht met alle geldende betaalmogelijkheden. Dat wil zeggen dat u bij ons kunt pinnen, maar u kunt ook terecht met uw creditcard of u kunt er voor kiezen om contant te betalen. Wil u liever op rekening betalen? Ook dat is mogelijk. Voor al deze betalingsmogelijkheden worden vanzelfsprekend geen extra kosten in rekening gebracht.

Bij klantenvervoer komt veel meer kijken dan iemand zo snel mogelijk van A naar B rijden zodat de auto weer klaar staat voor een volgend ritje. Als passagier zijnde wilt u er op kunnen rekenen dat u netjes, correct en vooral veilig op de plaats van bestemming wordt afgezet. Verantwoordelijkheidsgevoel van onze taxichauffeurs is bij Taxi Utrecht Vip een eerste vereiste. Het juist naleven van de verkeersregels, een goede kennis van de situatie op de weg, een geduldige en correcte houding van de chauffeur en goed onderhouden, schone auto’s zijn bij ons vanzelfsprekend.
Onze taxichauffeurs zijn er op getraind om correct en met begrip te handelen. Stress slaat vaak toe op de meest onverwachte momenten. Een vliegtuig dat op het punt staat te vertrekken, een zieke die per direct voor behandeling naar het ziekenhuis moet worden vervoerd, een onverwachte file… Gelukkig gebeuren dit soort dingen maar sporadisch, maar op zulke momenten hebt u als klant behoefte aan een taxichauffeur die snel kan handelen, zijn geduld niet verliest en u daadwerkelijk van dienst kan zijn.

U staat als klant bij Taxi Utrecht Vip altijd centraal.

Taxi Utrecht Vip: vriendelijk, betrouwbaar en snel

Foto's

Taxiutrechtvip

Taxi utrecht vip in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxivervoer
Trouwvervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Taxi utrecht
Utrecht en omgeving

Onze locatie

Taxi utrecht vip


Parijsboulevard 209 3541 CS Utrecht
030 227 0039 Klik om te bellen