TaxiLux


Van Heuven Goedhartlaan 95 3527 CG Utrecht
0308799999 Klik om te bellen

Over TaxiLux

TaxiLux is de taxi in Utrecht, en in omstreken, die altijd voor u klaarstaat. Waar en wanneer u maar wilt. Stijlvol, comfortabel, net even wat meer klasse. Met service op het hoogste niveau. TaxiLux: betaalbare businessclass op de weg.

Wie zijn wij
 

Taxibedrijf TaxiLux uit Utrecht is gespecialiseerd in ritten binnen het luxere segment. Voor zakelijke en privédoeleinden, in binnen- en buitenland. De reden dat u TaxiLux Utrecht nooit op bekende taxistandplaatsen ziet, is dat wij uitsluitend op afspraak rijden.

Taxibedrijf TaxiLux uit Utrecht heeft jarenlange ervaring in het personenvervoer. Net als onze chauffeurs. Stuk voor stuk gekwalificeerde, representatieve en beleefde professionals met hart voor hun werk. Niet alleen spreken ze goed Nederlands, maar ook minimaal een vreemde taal. Prettige en probleemloze communicatie draagt tenslotte ook bij aan uw positieve ervaringen met Taxilux.

Wagens met allure
 

Wij van TaxiLux vinden dat het beroep van chauffeur een vak is. Een beroep met status. U én zij verdienen het om in een auto met allure te rijden. Goed onderhouden, glanzend schoon en van een recent bouwjaar.  Een wagen met een eersteklas uitstraling.

Onze service
 

Wie een luxe taxi bij TaxiLux reserveert, kan een wagen van topklasse verwachten. Wij bezorgen u meer dan een prettige, comfortabele rit met een representatieve en attente chauffeur.  TaxiLux brengt graag de luxe, authentieke ervaring in het zakelijk vervoer. Superieure kwaliteit is onze standaard. En dat tegen betaalbare prijzen.

Contact
 

Belt u gerust eens met onze centrale. Onze medewerkers aan de telefoon vertellen u graag alles  over het beschikbare type auto, de chauffeur en de mogelijke bestemmingen.

Wilt u gebruik maken van de diensten van Taxibedrijf Taxilux uit Utrecht? U kunt ons bereiken op 030 – 879 99 99 of info@taxilux.nl

TaxiLux in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Groepsvervoer
Leerlingenvervoer
Limousine vervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Rolstoel vervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxivervoer
Touringcarvervoer
Trouwvervoer
Uwv
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Amsterdam
Benelux
Europa
Taxi utrecht
Utrecht en omgeving

Onze locatie

TaxiLux


Van Heuven Goedhartlaan 95 3527 CG Utrecht
0308799999 Klik om te bellen