TaxiUtrecht.nl


Amerikalaan 182 3526 VJ Utrecht
0303200600 Klik om te bellen

Over TaxiUtrecht.nl

De chauffeurs van Taxi Utrecht zijn zeer ervaren in de zakelijke dienstverlening, de chauffeurs zijn vakbekwaam opgeleid voor alle voorkomende zakelijke vervoerssoorten bijvoorbeeld voor een directielid, manager of zakenrelatie alles verloopt comfortabel en aangenaam.

Uw chauffeur rijd in een schone en rookvrije wagen zoals een Mercedes E klasse, Audi A6 of gelijk waardig. Alle wagens rijden zonder dak-borden of reclame. De chauffeurs spreken naast Nederlands ook Engels of Duits en hebben tientallen jaren ervaring.

Wij zijn werkzaam in de Benexlux en rijden internationaal.

Zakelijk vervoer
De chauffeurs van Taxi Utrecht zijn zeer ervaren in de zakelijke dienstverlening, de chauffeurs zijn vakbekwaam opgeleid voor alle voorkomende zakelijke vervoerssoorten bijvoorbeeld voor een directielid, manager of zakenrelatie alles verloopt comfortabel en aangenaam. Een representatieve auto uit ons luxe wagenpark rijdt ruim op tijd op de afgesproken locatie voor. De stijlvol geklede en bekwame chauffeur is gecertificeerd en beschikt over perfecte kennis van het Nederlandse wegennet. Hij biedt zijn passagiers te allen tijde de gewenste service, op het hoge niveau dat u van Taxi Utrecht mag verwachten.

Privé chauffeur voor de hele dag
Afspraken op verschillende locaties? Uw privé chauffeur zorgt ervoor dat u op elke plek van bestemming keurig op tijd aanwezig bent. Hij laat u weten hoe laat u wordt gehaald en wanneer u moet vertrekken om tijdig bij uw volgende afspraak te zijn. Tijdens de comfortabele rit kunt u rustig werken of uw telefoontjes beantwoorden. Misschien ontspant u liever even, zodat u uw volgende gesprekspartner fris tegemoet kunt treden.

Luchthaven vervoer
Vliegt u voor een zakenreis naar het buitenland? Taxi Utrecht verzorgd ritten ook ritten van en naar alle luchthavens. Onze chauffeur zorgt ervoor dat u zorgeloos uw vlucht haalt. Vanzelfsprekend helpt hij u met uw bagage.

Als u tijdig datum, tijdstip en vluchtnummer meldt, halen wij u ook weer op. Wij wachten u op bij de gate of aan het Meetingpoint en brengen u en uw koffers weer veilig terug. Vliegt u met een privévliegtuig? In dat geval kunnen wij u desgewenst bij uw vliegtuig afzetten en ophalen. Uiteraard op voorwaarde dat dat is toegestaan.

Voor het zakelijk vervoer naar de verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland en Frankrijk hanteren wij vooraf afgesproken tarieven.

Bij Taxicentrale Taxi Utrecht is uw privacy gewaarborgd. Privé chauffeur gezocht ? of wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijk vervoer.

Wij horen het graag. U kunt ons bereiken op 030 – 3200 600 of per mail via info@taxiutrecht.nl. Boek snel en eenvoudig online.

Foto's

TaxiUtrecht.nl in het kort

Diensten

Airportservice
Chauffeursdiensten
Limousine vervoer
Luchthavenvervoer
Personenvervoer
Rolstoel vervoer
Schiphol taxi
Straattaxi
Taxivervoer
Touringcarvervoer
Trouwvervoer
Uwv
Zakelijk vervoer
Ziekenhuis vervoer

Verzorgingsgebied

Benelux
Europa
Taxi utrecht
Utrecht en omgeving

Onze locatie

TaxiUtrecht.nl


Amerikalaan 182 3526 VJ Utrecht
0303200600 Klik om te bellen